Welkom bij 't Reeuwijks Wijnhuis

Ons team heet u van harte welkom op de nieuwe website van ’t Reeuwijks Wijnhuis.

“In ’t Reeuwijks Wijnhuis krijgen de wijnen de aandacht die ze verdienen”

De Winkel:

Met onze winkel in Bodegastijl bieden wij onze gasten mooie wijnen, heerlijke delicatessen, passie en een goed advies. Het assortiment van ’t Reeuwijks Wijnhuis bestaat uit wijnen uit verschillende landen met een Spaans geörienteerde basis. Naast de wijnen treft u ook speciaalbieren, onder andere uit de streek, en een uitgebreid assortiment gedistilleerd.

De Wijnbar:

Naast de winkel ligt onze prachtige Wijnbar, waar men ter plekke kan genieten van een goed glas wijn of bier en allerhande delicatessen en tapas. Tijdens de openingstijden van de winkel kan men wijnen proeven om beter een keuze te kunnen maken; en op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag is de Wijnbar vanaf 16.00 uur geopend voor een glaasje en tapas. ’t Reeuwijks Wijnhuis organiseert regelmatig (thema) proeverijen, hier kunt u kennis maken met nieuwe wijnen of meer te weten komen over uw favoriete wijn.

Daarnaast is de Wijnbar ook uitermate geschikt voor het houden van een bijeenkomst, feestje of vergadering, eventueel in combinatie met een proeverij. Graag maken wij voor u een offerte op maat.

U kunt bij ons terecht voor:

In verband met de nieuwe Corona-maatregelen  zijn we begonnen met onze heerlijke Tapas-gerechtjes ook te bereiden voor afhalen en bezorgen. In verband met de feestdagen is de keuken gesloten tot en met 16 januari. Maandag 17 januari staat Robert-Jan weer voor jullie klaar met zijn heerlijke gerechten.

Bekijk hier onze bezorg- en afhaalmogelijkheden

Ons gehele team verwelkomt u graag in onze winkel.

U vindt in onze winkel delicatessen van onder andere de volgende huizen:

- Puur
- Sal de Ibiza
- Quillo


                                                             

 

Deel deze pagina:

’t Reeuwijks Wijnhuis    |    Miereakker 2    |    2811 BB    |    Reeuwijk    |    0182-300580    |    info@reeuwijkswijnhuis.nl